Περιγραφή :
Βασισμένο σε παλιά συνταγή του βοτανολόγου Carlo Gamondi ο οποίος ήθελε να συνδυάσει την φρεσκάδα των αρωμάτων με κρασιά υψηλής ποιότητας . Συλλέγοντας στην κατάλληλη εποχή τα προϊόντα που χρειάζονται για τον αρωματισμό του Βερμούτ , χρησιμοποιούσε στα μείγματά του μόνο εκχυλίσματα από φρέσκα νεράντζια και άνθη αψιθιάς . Αυτά τα αναμίγνυε πολύ προσεκτικά με άλλα βότανα και μπαχάρια και τα πρόσθετε σε κρασιά από την περιοχή του Piemonte . Έχει βαθύ πορτοκαλί - κόκκινο χρώμα , πολύ αρωματικό και γεμάτη ένταση μυρωδιά με νότες κινίνης , κορίανδρου και νεραντζιάς . Η γεύση του έντονη και επίμονη αφήνει μια πολύ ευχάριστη επίγευση . Σερβίρεται κρύο ή με πάγο και αποτελεί ιδανικό συστατικό για cocktails όπως το Americano ή το Negroni .