Bρίσκεστε εδω
: MEDEA VODKA

Ποτά

Mεγαλη γκαμα

  • MEDEA VODKA 40% alc.

    Τιμή: Αρχική τιμή :

    7 εργάσιμες

    Περιγραφή :

    Η Medea Vodka είναι η μοναδική ultra-premium vodka στον κόσμο με προγραμματιζόμενο LED δακτύλιο, ενσωματωμένο στην φιάλη.

    Βραβευμένη σε διεθνείς διαγωνισμούς, παράγεται από την ομάδα του Master Distiller, Ad van der Lee του Ολλανδικού οίκου Herman Jansen, ο οποίος λειτουργεί από το 1777 και του έχει απονεμηθεί η υψηλού κύρους διάκριση World Class Distillery το 2012.

    Η παρασκευή της βασίζεται στο καλύτερο Ευρωπαϊκό σιτάρι και αγνό αρτεσιανό νερό, ενώ το φιλτράρισμα με άνθρακα ολοκληρώνει την άψογη απόσταξη. Με γεμάτο σώμα και πλούσια υφή, η Medea Vodka χαρακτηρίζεται από αρώματα λεμονόχορτου, μήλου και κρέμας. Στην γεύση της διακρίνεται ξύσμα πορτοκαλιού, λευκό πιπέρι και κερί μελισσών. Έχει απίστευτα απαλό τελείωμα, αναδεικνύοντας μια ήπια γλυκύτητα από βανίλια.

    H Medea Vodka επαναστατεί στην κατηγορία των ποτών, συνδυάζοντας την παράδοση της απόσταξης με την τεχνολογία. Εκτός από εξαιρετικό ποτό, δίνει την δυνατότητα να απευθύνετε το προσωπικό σας μήνυμα προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθιστώντας την ιδανικό δώρο για κάθε περίπτωση.
    Περισσότερες λεπτομέρειες: down-arrow

    MEDEA VODKA - ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

    Καλώς ήρθατε στην Medea Vodka. Μπορείτε να προγραμματίσετε την φιάλη σας από το smartphone κινητό σας (Android / IOS) ή χειροκίνητα. Για να αρχίσετε, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

    Βήμα 1: Εγκαταστήστε την εφαρμογή της Medea Vodka από το Apple store ή το Play Store.

    Βήμα 2: Πιέστε το πλήκτρο ‘’ON/OFF’’ στην φιάλη.

    Βήμα 3: Ανοίξτε την εφαρμογή στο κινητό σας.

    Βήμα 4: Πιέστε ‘’+’’ στην οθόνη του κινητού σας. Όταν η φιάλη και το κινητό συνδεθούν θα ακούσετε έναν ήχο.

    Βήμα 5: Πιέστε ‘’CONTINUE’’ στην οθόνη του κινητού σας. Θα σας ζητηθεί να δώσετε ένα όνομα στην φιάλη π.χ. BOTTLE No 1. Αυτό θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε διαφορετικές φιάλες.

    Βήμα 6: Εισάγετε το όνομα και πιέστε ‘’DONE’’ στην οθόνη του κινητού σας. Μόλις η φιάλη συζευχθεί με το κινητό σας, θα είστε ο μόνος που θα μπορεί να προσθέσει νέα μηνύματα ( πατώντας ‘’ ADD’’ ) ή να επεξεργαστεί τα υπάρχοντα ( πατώντας ‘’ EDIT’’ ). Η εφαρμογή μπορεί να αποθηκεύσει έως 10 μηνύματα συνολικά, καθένα από τα οποία μπορείτε να το αλλάξετε ή να το διαγράψετε πιέζοντας ‘’EDIT’’ στην οθόνη του κινητού σας. Αν κάνετε ‘’SHARE’’ την φιάλη σας με κάποιον άλλο, θα μπορεί και αυτός να εκτελέσει τις παραπάνω λειτουργίες.

    ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ

    Βήμα 1: Πιέστε το πλήκτρο ‘’ON/OFF’’ μια φορά.

    Βήμα 2: Πιέστε το πλήκτρο ‘’MESSAGES’’ στην φιάλη για να διαλέξετε ένα από τα έξι προεγκατεστημένα μηνύματα ή ένα από τα μηνύματα που έχετε δημιουργήσει.

    Σημείωση: Για να τερματίσετε την λειτουργία του LED δακτυλίου, πιέστε το πλήκτρο ‘’ON/OFF’’. Αν μείνει ανοιχτός, το μήνυμα θα κυλάει στην οθόνη για 45 λεπτά πριν κλείσει αυτόματα. Η μπαταρία του LED δακτυλίου διαρκεί περίπου 20 ώρες συνολικά.


    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Medea Vodka, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:
    medeavodka.com




    Δείτε επίσης: