Περιγραφή :
Τα σταφύλια της ποικιλίας Nebbiolo, που φύονται στους λόφους γύρω από το χωριό Barolo,στην καρδιά ενός από τους καλύτερους αμπελώνες της Ιταλίας,προσδίδουν σε αυτό το κρασί τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του: έντονο ερυθρό χρώμα,πολύπλοκο άρωμα και γεμάτη γεύση.Για την παραγωγή του απαιτείται ωρίμανση τουλάχιστον 38 μηνών, από τους οποίους οι 18 είναι σε δρύινα βαρέλια.Ένα έξοχο κρασί,ιδανικό με κόκκινο κρέας,κυνήγι αλλά και πικάντικα τυριά.Σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου,λίγες ώρες μετά το άνοιγμα της φιάλης.